Slotenmaker vervangt sloten na verhuis

Slotenmaker vervangt sloten na verhuis

Betrouwbaar, veilig en gemakkelijk uw spullen verhuizen van uw oude naar uw nieuwe woning doet u natuurlijk via Goedkoop Transport. Maar heeft u ook al nagedacht over de beveiliging van uw waardevolle bezittingen wanneer u eenmaal gesetteld bent in uw nieuwe woonst? We hebben het dan niet alleen over spullen met een hoge economische waarde, zoals laptops, smartphones en andere elektronica, maar vooral ook over zaken die voor u een grote emotionele waarde hebben. Uw verlovingsring, de eerste schoentjes van uw kind en de oude foto’s van dierbaren die u reeds ontvallen zijn. Niemand kan deze spullen ooit vervangen wanneer ze gestolen zouden worden. Zorg er daarom voor dat uw nieuwe huis absoluut goed beveiligd is tegen onder meer inbraken. Wat wij u hiervoor aanraden is het vervangen van uw sloten na de verhuis. Laat dit doen door een erkende slotenmaker uit de regio, zodat u altijd het beste resultaat mag verwachten.

Waarom nieuwe sloten laten aanbrengen?

Door het plaatsen van nieuwe sloten in uw voordeur en achterdeur kunt u voorkomen dat ongenode gasten uw huis binnendringen, want alleen op deze manier bent u zeker dat niemand anders een toegangssleutel heeft tot de woning. Wanneer u uw nieuwe huis betrekt weet u namelijk niet of er ooit ingebroken is en of er ergens nog een crimineel rondloopt met een kopietje van de sleutel. Een betrouwbare lokale slotenmaker plaatst voor u een set nieuwe veiligheidssloten, die volledig voldoen aan de hedendaagse beveiligingseisen. In tegenstelling tot de sloten die al wat langer meegaan zijn de sloten van nu optimaal beveiligd tegen onder meer kerntrekken en openbreken. Desgewenst kunt u zelfs opteren voor de installatie van een meerpuntsslot. Dit type sluitwerk bestaat uit meerdere sloten, waarvan het hoofdslot zoals gebruikelijk bij de deurkruk geplaatst wordt en waarbij de secundaire sloten nabij de bovenkant en/of onderkant van de deur bevestigd worden. Op deze manier wordt het voor inbrekers nog lastiger om binnen te dringen in uw woning.

Slotenmaker inschakelen

Gaat u binnenkort ook verhuizen en voelt u zich niet veilig bij de gedachte om de bestaande sloten aan te houden? Schakel dan snel een lokale slotenmaker in voor het vervangen van uw complete sluitwerk. Zo maakt u uw woning uitsluitend toegankelijk voor gewenste personen en zult u een stuk prettiger wonen in uw nieuwe huis.