Verhuiswagen huren Antwerpen

Opzoek naar verhuiswagen huren Antwerpen ?

verhuiswagen Antwerpen

Daar staan ze dan… de mooie maar logge sofa die je van je moeder hebt gekregen, die immens lange tafel die plek biedt aan de ganse familie, de liggende diepvriezer gevuld met allerhande lekkernijen, … allemaal mooi en wel, maar al deze zaken verhuizen dat is een ander paar mouwen. Je zou kunnen overwegen om de camionette van je schoonvader te gebruiken met het risico dat het er net niet inpast en dat je bovendien een keer of 10 heen en weer zult moeten rijden. Een andere optie is het inschakelen van een aanhangwagen, maar ook hier moet je met een aantal zaken rekening houden. Zo is een aanhangwagen bij regenachtig weer helemaal geen optie en is het toch mooi weer dan moet je de ganse inboedel grondig beschermen en beveiligen zodat deze geen schade oploopt als je bijvoorbeeld een vluchtheuvel moet nemen of als je bruusk moet remmen. Neen, ideaal is het allemaal niet. Eigenlijk bestaat er maar één bevredigende oplossing en dat is een verhuiswagen huren Antwerpen. Een verhuiswagen huren Antwerpen biedt je wel de nodige garanties als je een vlotte verhuizing in gedachten hebt.

De voordelen van een verhuiswagen huren Antwerpen

verhuiswagen Antwerpen

We hebben ze hierboven al kort aangehaald. Er zijn inderdaad heel wat voordelen aan een verhuiswagen huren Antwerpen verbonden. Het belangrijkste zijn misschien wel het laadvolume en de afmetingen van een verhuiswagen. Deze wagen werden speciaal voor verhuizingen Antwerpen ontworpen en beschikt dan ook over een laadruimte die voldoende breed en voldoende hoog is om lange tafels, brede bedden of hoge kasten mee te vervoeren. Zo hoef je niet de ganse tijd met de lintmeter rond te lopen om na te gaan of jouw inboedel wel verhuisd zal kunnen worden. Een grote hoogte, lengte en breedte van de laadruimte betekent ook een groot laadvolume. Je zult ervan versteld staan hoeveel goederen je in een verhuiswagen kwijt kunt. Een niet te onderschatten voordeel dat je heel wat ritten heen en weer en bijgevolg ook heel wat benzinekosten bespaart. Tot slot is een verhuiswagen huren Antwerpen ook kiezen voor veiligheid en respect voor jouw inboedel. Deze wagens zijn uitgerust om verhuizingen Antwerpen uit te voeren en dus goederen te vervoeren. In combinatie met de gepaste inpakmaterialen, die ook bij ons verkregen kunnen worden, is er geen betere manier om je goederen te vervoeren en eventuele schade te vermijden. Wie de optelsom maakt, zal meteen merken dat een verhuiswagen huren Antwerpen de ideale oplossing is en je op het einde van de rit heel wat geld kan besparen.

Combineer een verhuiswagen huren Antwerpen met een ladderlift huren Antwerpen

Vaak worden onze verhuiswagens samen met onze ladderliften gehuurd. Een terechte keuze en combinatie want je wilt niet de ganse inboedel enkele verdiepingen hoog naar boven sleuren. Een ladderlift huren Antwerpen is in dit geval een keuze voor veiligheid, comfort en snelheid. Interesse in een verhuiswagen of een ladderlift Antwerpen? Contacteer ons dan nu en ontdek meteen wat we voor jou kunnen betekenen.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest